Bine ați venit pe noua pagină web a Facultății de Teologie ortodoxă Justinian Patriarhul din București. Prin intermediul acestui mijloc de informare, sperăm să realizăm o comunicare cât mai transparentă între Facultate și studenți, oferind cursuri în format electronic, știri referitoare la activitățile desfășurate în cadrul instituției precum și numeroase alte materiale de interes general.

 

Mesaj important pentru studenții și masteranzii din anii terminali, cu privire la finalizarea studiilor… click aici.

Decontarea abonamentelor STB se va desfașura în perioada 28.10.2020 - 29.10.2020, între orele 10:00 – 12:00 și 14:15-15:15 în cadrul biroului Administrație imobil situat lângă Sala de lectură "T.M. Popescu", etajul 1 în incinta Facultății. Decontul se va efectua pentru lunile Ianuarie, Februarie și 1-15 Martie 2020. Pentru decontarea abonamentelor este obligatoriu să prezentați următoarele documente: actul de identitate, cardul STB, bonurile fiscale STB, copia C.I., copia cardului STB.

Informații cu privire la Centrul de Învățare al Universității din București, precum și programul activităților programate în luna noiembrie 2020 (workshop-uri online) se pot vizualiza aici.

În atenția tuturor studenților interesați de burse pentru anul universitar 2020-2021: S-a publicat calendarul Universității din București și metodologia pentru acordarea burselor. Cererile se pot trimite online pe adresele instituționale de e-mail ale secretarelor de an (click aici). Pentru detalii, click aici.

În urma ședinței de Consiliului facultății din 13 octombrie, am convenit să trecem la predarea cursurilor-seminariilor în regim on-line, începând de luni 19 octombrie. Pentru mai multe detalii, click aici.

Perioada de Înscriere la Programul de certificare pentru profesia didactică – Nivel I s-a prelungit. Pentru mai multe detalii, click aici.

Detalii cu privire la alegerea Reprezentanților Studenților în Consiliul Facultății de Teologie Ortodoxă Justinian Patriarhul și în Senatul Universității din București se pot vizualiza aici.

Toți  studenții din anul I Pastorală, II Pastorală, I Didactică, I Asistență Socială și I Artă Sacră au în Planul de Învățământ disciplina facultativă Educație Fizică. Aceasta este oferită de către Departamentul de Educație Fizică și Sport al Universității din București. În vederea participării la activitățile specifice acestei discipline și promovării ei, toți studenții din anii mai sus menționați sunt invitați să se înscrie la următoarea adresă: http://inscriere.defs.unibuc.ro/

În data de 16 septembrie, Senatul Universității din București a validat propunerile Consiliului facultății noastre din data de 9 septembrie, privind desfășurarea activităților didactice în viitorul an universitar (deocamdată doar pentru sem. I). Pentru mai multe detalii, click aici.

Dragi studenti, Universitatea din București vine cu următoarele propuneri pentru voi! Pentru mai multe detalii, click aici.